Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Το πρόγραμμα του Radio L (σλόγαν μας, "εδώ τα ακούτε όλα!")

06:00- 08:00 Με την τσίμπλα στο μάτι
Ψυχαγωγική εκπομπή με το Στέφανο Καλαμάρη
Κάθε πρωί, ο Στέφανος σας ξυπνά με κέφι, με τις καλύτερες μουσικές επιτυχίες, σας ενημερώνει live για τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους, σας φτιάχνει τη διάθεση με το γλυκό ψεύδισμά του κι κάνει διαγωνισμούς και κουίζ με πολλά υπέροχα δώρα!!!!


08:00- 10:00 Το καφέ των κουμπάρων
Πολιτική εκπομππή με τον κυρ-Χρήστο και τον κυρ-Φάνη
Καθημερινά, ο Χρήστος και ο Φάνης σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα, αναπολούν τις ένδοξες εποχές της Σοβιετικής Ένωσης και παίζουν τις καλύτερες αριστερές επιτυχίες της χρυσής δεκαετίας του '70.


10:00- 11:00 How to be a Barbie girl
Εκπομπή μόδας. Παρουσιάζει η μία και μοναδική Κορίνα Μπάρμπα.
Η Κορίνα διδάσκει σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να μιμηθούν το ανεπανάληπτο στυλ της, πώς να είναι πάντα in fashion, παίζοντας τις μεγαλύτερες disco επιτυχίες ever. Δεν είναι μια απλή εκπομπή. Είναι fashion statement.


11:00- 12:00 Ιδρώστε μαζί με το Θανάση
Εκπομπή γυμναστικής με το Θανάση Ακριβόπουλο
Κάθε πρωί στις 11:00, ο Θανάσης σας δίνει συμβουλές για το πώς θα αποκτήσετε το τέλειο σώμα και πώς θα είστε πάντα fit! Και όλα αυτά, με σούπερ αεροβική μουσική!


12:00- 15:00 Ακριτομυθίαι
Εμπομπή ποικίλης ύλης, βασικά κουτσομπολίστικη. Παρουσιάζουν Βάσω Λόλη και συνεργάτες.
Εμείς εδώ ΔΕΝ κουτσομπολεύουμε! ΔΕΝ θάβουμε! ΔΕ μας αφορά τι κάνουν οι άλλοι! Εμείς κάνουμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ1 ΚΡΙΤΙΚΗ! Σχολιάζουμε, κρίνουμε και αποδοκιμάζουμε συντροφιά με τη γλυκιά Βάσω, ενώ οι αστρολογικές προβλέψεις του Νώντα και η μαγειρική της Στέλας μαζί με πλούσιο ελληνικό μουσικό πρόγραμμα, σας εγγυώνται ένα ευχάριστο μεσημέρι!


15:οο- 16:00 Bonjour la France
Emission musicale avec Jean-Paul et Julie
Chaque apres midi, Jean-Paul et Julie se rappellent des hits passionants de leur patrie et vous consacrent une heure magicale, pleine de romantisme et d' amour.


16:00- 18:00 Μετανοείτε
Χριστιανή ορθόδοξη εκπομπή με τον Αντώνη Ψαραντώνη
Η ώρα της Κρίσεως πλησιάζει. Ο Κύριος θα τοποθετήσει τους αμνούς εκ δεξιών και τα ερίφια εξ αριστερών αυτού. Ο Αντώνης έρχεται για να σας βάλει στο δρόμο της σωτηρίας. Απέταξον, ω ακροατά, το Διάβολο. Άκου Αντώνη και θα σωθείς.

18:00- 20:00 Τα μεγάλα μυστήρια του Σύμπαντος
Μεταφυσική εκπομπή με το Γιώργο Συρίγο
Υπάρχει ζωή στον Άρη; Τι είναι οι μαύρες τρύπες; Απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα από το Γιώργο Συρίγο και μαρτυρίες ακροατών από την επαφή τους με το Άγνωστο. Το Απόλυτο. Το Άρρητο.


2ο:00- 21:00 Πού 'ναι η μπάλα; Οέο;
Μονομερής αθλητική εκπομπή υπέρ του ΠΑΟ με το Γιάννη Πουλοπουλόπουλο
Φωνάξτε ΠΑΟ ΟΛΕ μαζί με το Γιάννη!!!


21:00- 22:00 Σινεμά Ο Παράδεισος
Κινηματογραφική εμπομπή με το Δημήτρη Αντωνιώνη
Οι ένδοξες μέρες του κινηματογράφου επιστρέφουν. Εκτενή αφιερώματα στον underground cinema της δεκαετίας του '60, στους μεγάλους Ασιάτες δημιουργούς, στον ιταλικό νεορεαλισμό. Βραδιές με σουρεαλιστικές αναφορές στον κόσμο της 7ης τέχνης, συντροφιά με το Μήτσο.


22:00- 00:00 Εδώ γελάμε!
Ψυχαγωγική εκπομπή με "ωραία" ανέκδοτα από το Δημήτρη Παπαδήμα
Και η επιστήμη το λέει: το γέλιο κάνει καλό! Γιατί λοιπόν να βλάπτετε την υγεία σας ακούγοντας ανέκδοτα από τον κάθε τυχάρπαστο και όχι από το μαιτρ του είδους; Ε ναι. Τα τελευταία ανέκδοτα της πιάτσας (και ιστορίες της πιάτσας) ΜΟΝΟ από τον Παπατζίμ!


00:00- 02:00 Όταν η πόλη κοιμάται
Εκπομπή (τι εκπομπή;;;) με τον Γιάννη Ηλιόπουλο
Όταν η νύχτα απλώνεται πάνω από την όμορφη Αθήνα και όλη αφήνονται στη γλυκιά αγκαλιά του Μορφέα, κάποιος ξαγρυπνά και σας νανουρίζει όταν υποφέρετε από αϋπνίες...


02:00- 04:00 Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια
Το after πρόγραμμα του σταθμού με τη Σάσα Καραχυσαρίδου
Η απόλύτη underground εκπομπή του Αθηναϊκού ραδιοφώνου. Για όσους πιστέυουν ότι τα παιδιά δεν τα φένρει ο πελαργός και για όσες είναι πλέον πεπεισμένες ότι δε φταίει το κράτος και οι αρμόδιοι που δεν έχουμε γκόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κράξτε μας!